SALAM

SALAM

Salam 1 (Del 1 de Juliol al 15 de Juliol)

Salam 2 (Del 17 de Juliol al 1 de Agost)

Salam 3 (Del 3 de Agost al 18 de Agost)

Salam 4 (Del 20 de Agost al 5 de Septembre)

És un projecte enfocat al viatge solidari i el voluntariat amb nens i nenes de diferents escoles, realitzant tallers i activitats per a l'intercanvi intercultural amb la realització de tallers interculturals amb nens.
El camp de treball es realitzarà en una escola propera a la casa. Es faran diferents grups de voluntaris (depenent el nombre de participants) per realitzar les activitats.
Les activitats que es realitzaran són:

Activitats amb els nens en una escola del poble
Pintura i restauració
Intercanvi cultural i idiomes

Conviure amb una familia bereber
També es realitzen dues excursions. Una excursió al desert on passarem la nit dormint en haimes per gaudir del cap d'any i una excursió local.

 

ACTIVITATS PER REALITZAR EN CADA PROJECTE
 Activitats amb els nens

Els nens del Marroc no solen tenir moltes joguines per entretenir-se, la majoria surten al carrer per jugar amb altres nens perquè tampoc tenen espais adequats per passar l'estona. Des de la associació oferim la possibilitat de crear activitats i jocs, tant en interior com en exterior.

Els voluntaris poden portar material o joguines per preparar activitats o jocs.

 
Pintura i restauració

La majoria de les escoles de la regió estan en mal estat, el que presenta una gran dificultat per al desenvolupament dels cursos sobretot a l'hivern. Un dels objectius d'aquest voluntariat és pintar, decorar i reparar tant les finestres com les portes de les classes per tal de crear un espai ideal per als nens.

 
Intercanvis culturals y idiomes

L'anglès i l'espanyol són llengües fora de l'abast de la majoria dels nens marroquins, només poden estudiar-les en escoles privades o quan siguin grans en instituts o universitats, de manera que és poc usual trobar a gent al Marroc que parli aquestes llengües. Per això, també oferim classes d'aquests dos idiomes per als nens, ja que pensem que són llengües molt importants internacionalment i que els pot ajudar molt a ampliar el seu coneixement, poder relacionar-se amb gent d'altres països i optar a un millor posicionament professional.