TAFOUKT

TAFOUKT

(Del 20 hasta 28 de Febrero del 2018) 

El proyecto está enfocado para realizar un viaje solidario de voluntariado para ayudar a las personas del pueblo de Flilou en Midelt. Viviras una experiencia junto con otras personas de España en una familia bereber.
El proyecto esta enfocado en la convivencia en una familia bereber donde también trabajaras ayudando en las tareas de la casa, cocinar cous–cous y tagine bereber, dar comida a los animales, aprender a hacer el pan bereber entre otras cosas compartir las tareas de la casa. Conocer la gente del pueblo de Flilou y visitar los otros pueblos haciendo excursiones en burro.
También realizaremos diferentes excursiones que tenemos programadas para conocer Marruecos, como una excursión en el desierto de Merzouga y en el camino visitar la Casa del Arte, el museo de los fósiles, las gargantas de Todgha y Dades.

Es un proyecto para conocer diferentes realidades y culturas, ayudar a los niños y niñas haciendo actividades para entretenerse (ya que disponen de mucho tiempo para estar en la calle) y también para descubrir diferentes sitios de Marruecos.

ACTIVITATS PER REALITZAR EN CADA PROJECTE
 Activitats amb els nens

Els nens del Marroc no solen tenir moltes joguines per entretenir-se, la majoria surten al carrer per jugar amb altres nens perquè tampoc tenen espais adequats per passar l'estona. Des de la associació oferim la possibilitat de crear activitats i jocs, tant en interior com en exterior.

Els voluntaris poden portar material o joguines per preparar activitats o jocs.

 
Pintura i restauració

La majoria de les escoles de la regió estan en mal estat, el que presenta una gran dificultat per al desenvolupament dels cursos sobretot a l'hivern. Un dels objectius d'aquest voluntariat és pintar, decorar i reparar tant les finestres com les portes de les classes per tal de crear un espai ideal per als nens.

 
Intercanvis culturals y idiomes

L'anglès i l'espanyol són llengües fora de l'abast de la majoria dels nens marroquins, només poden estudiar-les en escoles privades o quan siguin grans en instituts o universitats, de manera que és poc usual trobar a gent al Marroc que parli aquestes llengües. Per això, també oferim classes d'aquests dos idiomes per als nens, ja que pensem que són llengües molt importants internacionalment i que els pot ajudar molt a ampliar el seu coneixement, poder relacionar-se amb gent d'altres països i optar a un millor posicionament professional.